Evenementfotografie NHN Business Awards 2023 - bedrijfsfotografie doorNorbert
eerdere projecten van doorNorbert in beeld

Evenementfotografie NHN Business Awards 2023

de uitdaging en vraag NHN Business Awards

Het was een avond waar de glamour vanaf spatte en iedereen kwam om gezien te worden. De vraag was simpel: hoe leg je die sterrenmomenten vast met een knipoog, zodat de gasten stralen tegen een achtergrond vol sponsortrots?

NHN Business Awards - Evenementfotografie NHN Business Awards 2023

onze aanpak en oplossing

Mijn camera was niet het enige gereedschap die avond; humor was mijn geheime wapen. Met een losse sfeer, een paar goed getimede grappen en een lach hier en daar, kreeg ik de gasten ontspannen en op hun best voor de lens. Ik zorgde ervoor dat iedereen zich een VIP voelde, terwijl ik ondertussen de sponsordoeken op de achtergrond scherp stelde. Zo werd elke klik een mix van spontaniteit en professionaliteit – de perfecte shot waar iedereen blij van wordt.

en het zichtbare resultaat ....

Ook alles net iets mooier op de foto?

Wil je dat jouw bedrijf eruit springt met beelden die net dat beetje extra glans geven? Bij Bedrijfsfotografie doorNorbert leggen we de essentie van jouw onderneming vast met een vleugje meer schoonheid. 

Neem contact op! Je bereikt ons via [email protected] of laat je gegevens achter op ons contactformulier.

Scroll to Top
fotografie doorNorbert 210210 145859 300x300 - Evenementfotografie NHN Business Awards 2023

Foto downloaden? Ja, dat mag!

Wil je een foto downloaden of delen op social media? Ga je gang, we vinden dat helemaal prima! En als je het leuk vindt, zouden we het geweldig vinden als je ons ook tagt of vermeldt in je posts. Anyhow, zullen we in ieder geval via LinkedIn connecten?