Architectuurfotografie
ergens oog voor hebben
(=de waarde van inzien of aandacht voor hebben)
wij herkennen de details van het ontwerp en brengen deze extra mooi in beeld

Rechte lijnen, sfeervolle luchten, het tijdstip van fotografie, de identiteit van het gebouw, de juiste belichting van de gevel. Dat zijn een aantal facetten waar je als professioneel architectuurfotograaf rekening mee moet houden. Architectuurfotografie is een vak. 

Wij zijn b2bfotografie doorNorbert. Een team van professionals met elk ons specialisme. Voor een architectuurfotograaf moet je bij ons zijn.

met onze gespecialiseerde apparatuur,
zien ontwerpen er nog strakker uit.

Een groot gedeelte van het succes van een architectuurfotografie zit in het oog hebben voor de details. Enkel door het gebruik van een speciale tilt-and-lift lens ontstaan er op de foto rechte verticale lijnen. Die verticale lijnen zorgen ervoor dat een gebouw rust uitstraalt.

Eventuele oneffenheden halen wij bij de nabewerking in Photoshop weg. Zo krijgt elk object de uitstraling die het verdient.

portfolio architectuurfotografie

vanaf de grond of met behulp van een drone

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

Architectuurfotografie heeft zo zijn uitdagingen. Op sommige dagen is het (zon)licht goed om te fotograferen maar is de lucht saai-grijs. Daar hebben wij dé oplossing voor. Met speciale software kunnen wij een lucht herplaatsen naar strakblauw, licht bewolkt of juist met een sfeervolle zonsondergang. Dan vervangen wij niet enkel de lucht maar passen ook de kleur-tint van het gebouw aan.

Maar wij doen meer dan enkel architectuurfotografie . Wellicht kunnen wij je ook helpen bij een bedrijfsreportage of interieurfotografie.

Prijzen voor architectuurfotografie

Het liefste werken wij met vaste prijzen. Als de opdracht vooraf minder goed in te schatten is, is het soms beter op basis van regie te werken. Per opdracht bepalen wij samen wat de beste constructie is. Zo weet iedereen vooraf waar hij aan toe is.

Kijk bij het selecteren van een architectuurfotograaf niet enkel naar zijn uurprijs. Check bijvoorbeeld ook hoelang hij ermee bezig is, wat hij aan kwaliteit en creativiteit weet toe te voegen en hoe goed hij de beelden kan perfectioneren met Photoshop. 

Laten we samen iets moois creëren!

Wij zijn b2bfotografie doorNorbert. Wij zijn een team van professionals en wij verzorgen regelmatig architectuurfotografie. Daarnaast zijn wij ook specialist op het gebied van evenementfotografie en bedrijfsreportages.

Op zoek naar een architectuurfotograaf ? Stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top