Portretfotografie

Professionele portretfotografie

Maar liefst 80% van onze communicatie is non-verbaal en een eerste indruk maak je maar één keer. Dat zijn al twee goede redenen waarom een professionele portretfoto een must is. Wij werken door heel Nederland en verzorgen ook professionele portretfotografie  . Elke portretfotograaf die bij ons werkzaam is staat bekend om zijn relaxte omgangsvormen. Hij of zij zorgt ervoor dat jullie altijd ‘authentiek’ en ‘professioneel’ op de foto komen te staan.

Tijdens een fotoshoot maken wij meerdere opnames. Jullie kiezen zelf de beste foto’s. Die keuze is met ons online fotokies-systeem, heel makkelijk te maken.

door onze relaxte portretfotograaf
staat iedereen beter op de foto!

Wij verzorgen portretfotografie

De shoot kan bijvoorbeeld plaatsvinden of bij ons in de studio in Broek op Langedijk dat naast Alkmaar ligt. In onze fotostudio staat alle apparatuur al klaar. Daarom is dit vaak de voordeligere keuze bij één persoon of kleinere aantallen medewerkers. 

Voor een portretfoto op locatie bouwen wij in korte tijd een kleine studio ter plekke op. Komen er daarna nieuwe mensen in dienst? Dan kunnen deze voordelig bij ons in de fotostudio gefotografeerd worden.

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

de tip van onze portrefotograaf

211103 115315 2 700x700 - Portretfotografie

“Heb je bedrijfskleding? Dan is dat natuurlijk leuk om te dragen. Heb je dat niet? Kleed je dan iets netter aan dan dat je normaal doet. Het is natuurlijk belangrijk dat mensen een goede indruk van je krijgen, maar het is ook wel handig als mensen je later nog herkennen van de foto.

Twijfel je? neem dan meerdere setjes mee naar de shoot. Wij kijken dan samen wat het beste bij jou past. Probeer in ieder geval hele drukke prints te voorkomen. Onze studio heeft een omkleedruimte. Eventueel kun je ook een fotoshoot met visagie boeken.”

Natuurlijk kunnen wij ook portretfotografie op locatie verzorgen. Wij kunnen ter plekke een kleine studio opbouwen of juist een mooie plek in de werkomgeving zoeken.

Portretfotograaf nodig?

Op zoek naar een goede, leuke en professionele portretfotograaf ? Die werkt bij bedrijfsfotografie doorNorbert! Wij verzorgen met veel plezier portretfotografie bij ons in de studio in Broek op Langedijk maar ook op locatie . Daarnaast zijn wij ook specialist op het gebied van evenementfotografie en bedrijfsreportages.

Laten we samen mooie dingen creëren. Stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top