Zakelijke portretfotografie – Bedrijfsfotografie doorNorbert
in het oog lopen
(=opvallen)
wij zorgen dat je gezien wordt

Een zakelijke portretfoto is beeld dat direct duidelijk maakt waar je werkt en wat je werk zo bijzonder maakt. Bij een zakelijk portetfoto gaat het niet alleen om het persoon maar ook om zijn omgeving.

Wij werken door heel Nederland en verzorgen ook zakelijke portretfotografie . Elke portretfotograaf die bij ons werkzaam is staat bekend om zijn relaxte omgangsvormen. Hij of zij zorgt ervoor dat jullie altijd ‘authentiek’ en ‘professioneel’ op de foto komen te staan.

Tijdens een fotoshoot maken wij meerdere opnames. Jullie kiezen zelf de beste foto’s. Die keuze is met ons online fotokies-systeem, heel makkelijk te maken.

door onze zakelijke portretfotograaf
staat iedereen net iets krachtiger op de foto!

plaatsvinden of bij ons in de studio in Langedijk, Noord-Holland. In onze fotostudio staat alle apparatuur al klaar. Daarom is dit vaak de voordeligere keuze bij één persoon of kleinere aantallen medewerkers. 

Een zakelijke portretfoto fotograferen wij, afhankelijke van de stijl, met natuurlijk- of met flitslicht. In een korte tijd kunnen wij dit opbouwen en hebben geen elektriciteit nodig.

Wil je voor meerdere personeelsleden een zakelijk portret? Dat kan op hetzelfde plaats maar wij zijn flexibel genoeg om ook steeds op een andere punt fotograferen.

portfolio zakelijke portrefoto

krachtig, soms grappig maar altijd in een werkomgeving

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

“Heb je bedrijfskleding? Dan is dat natuurlijk leuk om te dragen. Heb je dat niet? Kleed je dan iets netter aan dan dat je normaal doet. Het is natuurlijk belangrijk dat mensen een goede indruk van je krijgen, maar het is ook wel handig als mensen je later nog herkennen van de foto.

Twijfel je? neem dan meerdere setjes mee naar de shoot. Wij kijken dan samen wat het beste bij jou past. Probeer in ieder geval hele drukke prints te voorkomen.

Prijzen voor zakelijke portretfotografie

Het liefste werken wij met vaste prijzen. Als de opdracht vooraf minder goed in te schatten is, is het soms beter op basis van regie te werken. Per opdracht bepalen wij samen wat de beste constructie is. Zo weet iedereen vooraf waar hij aan toe is.

Kijk bij het selecteren van een zakelijke portretfotograaf niet enkel naar zijn uurprijs. Check bijvoorbeeld ook hoe leuk hij met de ‘modellen’ om kan gaan, wat hij aan kwaliteit weet toe te voegen en hoe hij beelden kan perfectioneren met Photoshop. 

Zakelijke portretfotograaf nodig?

Op zoek naar een goede, leuke en professionele portretfotograaf ? Die werkt bij b2bfotografie doorNorbert! Wij verzorgen met veel plezier portretfotografie bij ons in de studio in Langedijk maar ook op locatie . Daarnaast zijn wij ook specialist op het gebied van evenementfotografie en bedrijfsreportages.

Laten we samen mooie dingen creëren. Stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top