team norbert | bedrijfsfotografie doorNorbert

team doornorbert

Ook bij B2B fotografie doorNorbert wordt het verschil door mensen gemaakt.

Misschien doet de naam een eenmanszaak vermoeden, maar doorNorbert bestaat uit een team van mensen. Allemaal met dezelfde energieke en vindingrijke manier van werken. Die ‘handtekening’ is zichtbaar in onze foto’s en onze werkwijze. Zakelijke foto’s laat je daarom maken doorNorbert!

fotografie doorNorbert potretfoto norbert reijngoud 768x1151 - team norbert

Norbert

Norbert heeft jarenlang als manager bij verschillende multinationals gewerkt. Hij gaf daar leiding aan afdelingen die webshops en technische documentatie maakten. Het onderdeel fotografie bleek altijd lastig te regelen. Die praktijkervaring gebruikt hij nu om klanten van goed, voordelig en veel beeldmateriaal te voorzien.

Norbert speelt jazz en zit graag op de racefiets. Zijn favoriete sport is ijshockey (maar dan wel vanaf de tribune). Daarnaast is hij bestuurslid van Ondernemend Dijk en Waard.

fotografie doorNorbert potretfoto lieke 768x1151 - team norbert

Lieke

Lieke heeft diverse opleidingen in styling en fashion gedaan. Ze is het rustpunt in de organisatie en heeft een tomeloze energie om alles perfect op de foto te krijgen. Heb je geen 'bijzonder' styling idee? Vraag het Lieke. Niets is haar bijzonder genoeg.

Hoewel Lieke misschien wat verlegen oogt, is ze gek op stoerdere sporten als mountainbiken. Daarnaast is als getogen Schagens altijd in voor een feestje en is het voor haar zelden te laat!

fotografie doorNorbert potretfoto kathi 768x1151 - team norbert

Kathi

Kathi heeft een achtergrond in de mode- en kledingindustrie en heeft jarenlang bij een toonaangevend lingeriemerk op het hoofdkantoor gewerkt. Met een kleine moeite kleed ze alles net iets mooier aan en strijkt ze elke ongewilde plooi glad. Daarnaast is Kathi de vliegende keep van ons team.

Kathi werkt daarnaast graag thuis in de tuin en bakt als geboren Oostenrijkse regelmatig heerlijke taarten en koekjes!

naamloos 02 1 768x1151 - team norbert

THOMAS

Thomas heeft kan niet enkel fotograferen maar heeft ook bovengemiddelde photoshop skills. Alles maakt hij net iets mooier (of juist iets lelijker als een klant dat wilt). Thomas is altijd in voor een goed en humorvol gesprek en heeft voor alles (uiteindelijk) een oplossing.

Thomas is een ware fan van Nirvana. Een groep die al opgehouden was met bestaan voordat hij geboren was.

Ja, met deze mensen wil ik kennis maken!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top