Evenementfotografie – Bedrijfsfotografie doorNorbert
een en al oog zijn
(=heel goed opletten)
tijden een evenement fotograferen wij ook die dingen die niemand heeft gezien

Evenementenfotografie

Stel; je organiseert een evenement . De voorbereiding duurt enkele maanden maar het event vliegt voorbij. Voordat je het door hebt is het afgelopen. Wat is er dan leuker om alles te herbeleven met de foto’s? Dat geldt niet alleen voor de organisator, maar ook voor de gasten. Met goede foto’s verleng je de (marketing) waarde van het event. Daarom verdient professionele evenementenfotografie zichzelf terug, ook voor events !

Wij zijn b2bfotografie doorNorbert. Een team van professionals met elk ons specialisme. Voor een evenementsfotograaf moet je bij ons zijn.

met onze evenementfotograaf,
is het op de foto gaan al een feest.

Wij verzorgen evenementenfotografie

Evenementenfotografie is een goede marketinginvestering. Foto’s zijn een blijvende herinnering. Het evenement wordt keer-op-keer herbeleefd. Wij zijn een team van mensen met specialisaties. Een aantal daarvan mogen zich evenementfotograaf noemen.

Door de informele manier van werken weten zij (bijna) alle gasten leuk op de foto te zetten. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat het event uit alle verschillende hoeken in beeld gebracht wordt. Overtuigd van het nut van evenementfotografie? Schakel ons dan in voor de fotografie van een evenement .

portfolio evenementfotografie

beleef het evenement keer op keer opnieuw.

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

De uitdaging voor de evenementenfotograaf

Laat niet enkel foto’s nemen tijdens het evenement maar ook van de voorbereidingen. Vaak ziet alles er dan op zijn mooist uit en mensen zijn altijd heel nieuwsgierig naar ‘making of’ foto’s.

Wat ook altijd heel leuk is om te doen is om even een moment te nemen om met alle belanghebbende, de grote baas of juist met organiserende team op de foto te gaan.

Laten we samen iets moois creëren!

Wij zijn b2bfotografie doorNorbert. Wij zijn een team van professionals en wij verzorgen regelmatig evenementenfotografie. Daarnaast zijn wij ook specialist op het gebied van portetfotografie en bedrijfsreportages.

Op zoek naar een evenementenfotograaf ? Stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top